Ta strona używa plików cookies zaakceptuj | polityką prywatności.

Artykuły spożywcze

10 grudnia 2012
Ogłoszenie dodane przez: Dział Zamówień publicznych

NR SPRAWY: TP-231/1/PN/204/2012

OGŁOSZENIE O PRZETARGU NIEOGRANICZONYM

Szpital Wojewódzki im. Mikołaja Kopernika w Koszalinie ul. Chałubińskiego 7 zgodnie z ustawą z dnia 29 stycznia 2004 roku Prawo zamówień publicznych (t.j. z 2010 r. Dz. U. Nr 113, poz. 759 ze zm.) ogłasza przetarg nieograniczony o wartości mniejszej niż 200 000 EURO na zadanie pt.:

ARTYKUŁY SPOŻYWCZE

  1. Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia dostępna jest bezpłatnie na stronie internetowej www.swk.med.pl

  2. Zakres lub wielkość zamówienia:

1) Cukier 1kg - 6 000 kg; 2) Sól warzona 1 kg - 2 300 kg; 3) Bułka tarta 1 kg - 350 kg; 4) Kasza gryczana 1 kg - 250 kg; 5) Ryż 1 kg - 3 400 kg; 6) Kasza manna 1 kg - 1 300 kg; 7) Płatki owsiane 1 kg - 1 700 kg; 8) Kasza jęczmienna, wiejska 1 kg - 1 400 kg; 9) Mąka wrocławska 1 kg - 3 500 kg; 10) Mąka tortowa 1 kg - 800 kg; 11) Fasola „Jaś” - 300 kg; 12) Groch łuskany - 100 kg; 13) Ocet 0,5 L - 300 szt.; 14) Herbata typu Lipton lub równoważna expres (op. = 50szt.) - 50 op.; 15) Przyprawa do zup typu Maggi lub równoważna 1L - 1 000 szt.; 16) Majeranek 1 pacz. 10g - 300 szt.; 17) Papryka słodka 1 pacz. 20g - 150 szt.; 18) Pieprz mielony czarny 1 pacz. 20g - 2 000 szt.; 19) Czosnek mielony 1 op. 20g - 100 szt.; 20) Przyprawa typu Vegeta lub równoważna 250 g - 100 szt.; 21) Ziele angielskie 1 pacz. 10g - 150 szt.; 22) Herbata miętowa expres (op. = 20 szt.) - 100 op.; 23) Herbata rumiankowa expres (op. = 20 szt.) - 50 op.; 24) Kwasek cytrynowy 50 g - 2 500 szt.; 25) Proszek do pieczenia 18g - 700 szt.; 26) Cukier waniliowy 16g - 300 szt.; 27) Krem karpatka 250g - 250 szt.; 28) Kisiel 1 op. 40g - 7 500 szt.; 29) Budyń 1 op. 40g - 5 000 szt.; 30) Galaretka owocowa 90g - 4 500 szt.; 31) Suchary delikatesowe 300 g - 2 000 szt.; 32) Biszkopty 120 g - 350 szt.; 33) Krakersy 180 g - 550 szt.; 34) Herbatniki 50 g typu Petit Bure lub równoważne - 2 400 szt.; 35) Ciastka różne (markizy, pierniki, wafle) - 200 kg; 36) Herbata granulowana 100g - 2 500 szt.; 37) Herbata typu Yunnan lub równoważna 50g liściasta - 50 szt.; 38) Kawa Inka 150g - 2 200 szt.; 39) Kawa rozpuszczalna typu Manuel lub równoważna 100 g - 40 szt.; 40) Kawa typu Premium lub równoważna 100 g - 10 szt.; 41) Kakao typu Puchatek lub równoważne 300g - 60 szt.; 42) Kakao naturalne 100 g - 300 szt.; 43) Koncentrat pomidorowy 800 g typu Bażant lub równoważny - 300 szt.; 44) Koncentrat pomidorowy 4500 g typu Bażant lub równoważny - 80 szt.; 45) Koncentrat buraczany 240 g - 100 szt.; 46) Olej rzepakowy 1 L - 1 000 L; 47) Olej jadalny rzepakowy op. 5 lub 3 L - 1 550 L; 48) Ogórki konserwowe 0,9 L - 1 000 szt.; 49) Chrzan 300 g - 200 szt.; 50) Musztarda 200 g - 200 szt.; 51) Soki typu Bobofrut lub równoważne 175 ml bez cukru - 1 500 szt.; 52) Soki typu Kubuś lub równoważne 310 ml w tym sok pomidorowy - 3 000 szt.; 53) Soki owocowe 700g (syrop) - 800 szt.; 54) Soki owocowe 350 g (syrop) - 600 szt.; 55) Soki typu Hortex lub równoważne 0,25 L - 700 szt.; 56) Liść laurowy 1 pacz. 10g - 150 szt.; 57) Przyprawa do potraw typu Jarzynka lub równoważna 1kg - 1 000 szt.; 58) Sos pieczeniowy 1kg - 20 szt.; 59) Sos pieczarkowy 1kg - 20 szt.; 60) Makarony różne 500 g - 3 500 kg; 61) Dżemy opakowania 25 g o różnych smakach, wysokosłodzone - 4 000 szt.; 62) Miód naturalny 25 g - 4 000 szt.; 63) Dżem puszka 3,5 kg różne smaki, wysokosłodzony - 500 szt.; 64) Fasola czerwona w zalewie natur. 400 g - 50 szt.; 65) Fasola szparagowa zielona cięta po 2,6 kg - 40 szt.; 66) Fasola szparagowa zielona cięta 850 g - 40 szt.; 67) Groszek konserwowy sałatkowy puszka 0,4kg - 450 szt.; 68) Groszek konserwowy sałatkowy puszka 2,6kg - 120 szt.; 69) Kukurydza konserwowa puszka 3 L - 50 szt.; 70) Kukurydza konserwowa puszka 340 g - 400 szt.; 71) Papryka cięta w paski słój 3 L - 40 szt.; 72) Papryka cięta w paski słój 0,72 L - 400 szt.; 73) Szczaw konserwowy słój 900 g - 100 szt.; 74) Ananas plastry 565 g - 300 szt.; 75) Brzoskwinie połówki puszka 850 g - 300 szt.; 76) Majonez dekoracyjny typu Winiary lub równoważny wiaderko 3 l - 20 szt.; 77) Majonez dekoracyjny typu Winiary lub równoważny słoik 280 ml - 700 szt.; 78) Mąka ziemniaczana 1kg - 150 kg; 79) Żelatyna wieprzowa 50 g - 500 szt.; 80) Kasza kukurydziana 1kg - 500 kg; 81) Kleik ryżowy 190g - 100 szt.; 82) Sos sałatkowy koperkowo - ziołowy 700g - 50 szt.; 83) Cynamon 15g - 20 szt.; 84) Żurek 1kg - 40 szt.; 85) Barszcz biały 1kg - 40 szt.; 86) Mak niebieski 200g - 60 szt.; 87) Wiórki kokosowe 70g - 150 szt.; 88) Kawa ziarnista 500g - 40 szt.; 89) Rodzynki 100g - 50 szt.; 90) Orzechy włoskie łuskane 100g - 50 szt.; 91) Cukier puder 1kg - 40 szt. 3. Zamawiający nie dopuszcza składanie ofert częściowych. 4. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. 5. Termin wykonania zamówienia 12 miesięcy od daty podpisania umowy. 6. Z ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego wyklucza się wykonawców, którzy nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych oraz warunków zawartych w SIWZ. 7. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych; 8. Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana wg formuły „spełnia – nie spełnia” 9. Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium. 10. Kryteria oceny ofert: • cena – 100 %; 11. Oferty należy złożyć w siedzibie Zamawiającego: Szpital Wojewódzki, ul. T. Chałubińskiego 7, 75-581 Koszalin – Dział Zamówień Publicznych do dnia 18 grudnia 2012r. r. do godz. 10.00. 12. Wykonawcy pozostają związani ofertą przez okres 30 dni od upływu terminu do składania ofert. 13. Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej. 14. Zamawiający nie przewiduje ustanowienia dynamicznego systemu zakupów. 15. Zamawiający nie przewiduje wyboru najkorzystniejszej oferty z zastosowaniem aukcji elektronicznej. 16. Zamawiający nie przewiduje zamówień uzupełniających. 17. Na wniosek wykonawcy Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia (SIWZ) w wersji papierowej można otrzymać w siedzibie Zamawiającego w Dziale Zamówień Publicznych Szpitala pokój nr 11 (tel./fax. 94 34-88-103) lub za zaliczeniem pocztowym w cenie 50,00 zł.

Ogłoszenie publikowane jest na stronach internetowych: www.portal.uzp.gov.pl

Załączniki:

  • informacja o wyborze ofert204.pdf
    pobierz (175 KB informacja o wyborze ofert204.pdf, data publikacji: 21 grudnia 2012)
  • art spożywcze_formularz ofertowy_zał nr 3 do SIWZ.xls
    pobierz (30 KB art spożywcze_formularz ofertowy_zał nr 3 do SIWZ.xls, data publikacji: 10 grudnia 2012)
  • SIWZ_artykuły spożywcze.pdf
    pobierz (118 KB SIWZ_artykuły spożywcze.pdf, data publikacji: 10 grudnia 2012)

Szpital Wojewódzki w Koszalinie 2002 - 2020 (c)