Ta strona używa plików cookies zaakceptuj | polityką prywatności.

Dostawy:artykułów spożywczych (mąka, cukier, sól, przyprawy,..)

25 maja 2007
Ogłoszenie dodane przez: Dział Jakości i Marketingu

Szpital Wojewódzki im. M. Kopernika w Koszalinie ul. Chałubińskiego 7 zgodnie z Ustawą z dnia 29 stycznia 2004 roku Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z dnia 9 lutego 2004 r. z poźn. zm.) ogłasza przetarg nieograniczony poniżej 60 000 EURO na zadanie pt.: DOSTAWY: ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH (mąka, cukier, sól, przyprawy,..) DO DZIAŁU ŻYWIENIA SZPITALA WOJEWÓDZKIEGO W KOSZALINIE (CPV 15800000-6) 1. Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia dostępna jest na stronie internetowej www.swk.med.pl. 2. Zakres lub wielkość zamówienia: 1. Cukier op. 1kg 8000kg 2. Sól warzona op. 1 kg 2500kg 3. Bułka tarta 1 kg 360kg 4. Kasza gryczana 1 kg 300kg 5. Ryż op. 1 kg 3300kg 6. Kasza manna 1 kg 2000kg 7. Płatki owsiane 1 kg 1600kg 8. Kasza jęczmienna 1 kg 1600kg 9. Mąka wrocławska 1 kg 4800kg 10. Mąka krupczatka 1 kg 200kg 11. Fasola "Jaś" 250kg 12. Groch łuskany 200kg 13. Ocet 0,5 l 1200szt. 14. Herbata LIPTON expres (op. = 50szt.) 100op. 15. Przyprawa do zup typu MAGGI 1L 1500szt. 16. Majeranek 1 pacz. 10g 400szt. 17. Papryka słodka 1 pacz. 20g 200szt. 18. Pieprz mielony czarny 1 pacz. 1800szt. 19. Czosnek mielony 1 op. 20g 200szt. 20. Przyprawa typu Vegeta 250 g 600szt. 21. Ziele angielskie 1 pacz. 10g 150szt. 22. Herbata miętowa expr. 1 op.(20 szt.) 400szt. 23. Herbata rumiankowa expr. 1 op. (20 szt.) 200szt. 24. Kwasek cytrynowy 50 g 2000szt. 25. Proszek do pieczenia 18g 100szt. 26. Cukier waniliowy 16g 200szt. 27. Krem karpatka 250g 100szt. 28. Kisiel 1 op. 40g 7500szt. 29. Budyń 1 op. 40g 3000szt. 30. Galaretka owocowa 4000szt. 31. Suchary delikatesowe 300 g 2500szt. 32. Biszkopty 120 g 600szt. 33. Krakersy 180 g 600szt. 34. Herbatniki 50 g typu PETIT BEURE 1900szt. 35. Ciastka różne (markizy, pierniki, wafle) 200kg 36. Herbata granulowana 100g 3000szt. 37. Herbata Yunan 50g liściasta 50szt. 38. Kawa Inka 150g 2400szt. 39. Kawa rozpuszczalna typu MAXUEL 100 g 100szt. 40. Kawa Premium 100 g 100szt. 41. Kakao Puchatek 300g 80szt. 42. Kakao naturalne 100 g 200szt. 43. Koncentrat pomidorowy 800 g (typu BAŻANT) 300szt. 44. Koncentrat pomidorowy 4.500 g (typu BAŻANT) 100szt. 45. Koncentrat buraczany 240 g 200szt. 46. Olej rzepakowy 1l 1000 L 47. Olej jadalny rzepakowy .op. 5 lub 3 l 1550 L 48. Ogórki konserwowe 0,9 l 800szt. 49. Chrzan 300 g 400szt. 50. Musztarda 200 g 500szt. 51. Soki Bobofrut 175 ml bez cukru 1000szt. 52. Soki Kubuś 310 ml 4600szt. 53. Soki owocowe 700g (syrop) 1300szt. 54. Soki owocowe 350 g (syrop) 1200szt. 55. Soki Hortex 0,25 l 500szt. 56. Liść laurowy 1 pacz. 100szt. 57. Przyprawa do potraw (typu JARZYNKA) 1kg 1400kg 58. Sos pieczeniowy 1kg 20szt. 59. Sos pieczarkowy 1kg 30szt. 60. Makarony różne 500 g 3500kg 61. Dżemy opakowania 25 g o różnych smakach 6 op. 6000szt. 62. Miód naturalny 25 g 5 op. 6500szt. 63. Dżemy puszka 3,5 kg o różnych smakach 530szt. 64. Fasola czerwona w zalewie natur. 400 g 100szt. 65. Fasola szparagowa zielona cięta po 2,6 kg 150szt. 66. Fasola szparagowa zielona cięta 850 g 100szt. 67. Groszek konserwowy sałatkowy puszka 0,4kg 400szt. 68. Groszek konserwowy sałatkowy puszka 2,6kg 160szt. 69. Kukurydza konserwowa puszka 3L 90szt. 70. Kukurydza konserwowa puszka 340 g 200szt. 71. Papryka cięta w paski słój 3 l 70 szt. 72. Papryka cięta w paski słój 0,72 150szt. 73. Szczaw konserwowy słój 900 g 150szt. 74. Ananas plastry 565 g 350szt. 75. Brzoskwinie połówki puszka 850 g 150szt. 76. Majonez dekoracyjny "Winiary" wiaderko 3L 30szt. 77. Majonez dekoracyjny "Winiary" słoik 280 ml 500szt. 78. Mąka ziemniaczana 1kg 150kg 79. Żelatyna wieprzowa 50 g 1200szt. 80. Kasza kukurydziana 1kg 600kg 81. Kleik ryżowy 190g 400szt. 82. Sos sałatkowy 700g 50szt. 83. Cynamon 15g 50szt. 84. Żurek 1kg 50szt. 85. Barszcz biały 1kg 50szt. 86. Mak niebieski 200g 200szt. 87. Wiórki kokosowe 70g 20szt. 3. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych. 4. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. 5. Termin wykonania zamówienia wynosi 12 miesięcy od daty podpisania umowy. 6. Z ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego wyklucza się wykonawców, którzy nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych oraz warunków zawartych w SIWZ. 7. Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana wg formuły "spełnia - nie spełnia" w następujący sposób: - Zamawiający na podstawie złożonych wraz z ofertą dokumentów będzie badał czy dokumenty te potwierdzają wymóg spełnienia określonego przez Zamawiającego warunku, - w przypadku, gdy wymóg spełnienia warunku zostanie potwierdzony w dokumentach złożonych przez Wykonawcą, warunek zostanie uznany za "spełniony". - w przypadku, gdy wymóg spełnienia warunku nie zostanie potwierdzony w dokumentach złożonych przez Wykonawcę, warunek zostanie uznany za "niespełniony". 8. Nie wymaga się wniesienia wadium. 9. Kryteria oceny ofert: - Cena - 100%, 10. Oferty należy złożyć w siedzibie Zamawiającego: Szpital Wojewódzki, ul. T. Chałubińskiego 7, 75-581 Koszalin - Dział Zamówień Publicznych do dnia 15.12.2006 r. do godz. 10.00.11. Wykonawcy pozostają związani ofertą przez okres 30 dni od upływu terminu do składania ofert. 12. Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej. 13. Zamawiający nie przewiduje ustanowienia dynamicznego systemu zakupów. 14. Zamawiający nie przewiduje wyboru najkorzystniejszej oferty z zastosowaniem aukcji elektronicznej. 15. Na wniosek wykonawcy Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia (SIWZ) można otrzymać w siedzibie Zamawiającego w Dziale Zamówień Publicznych Szpitala pokój nr 11 (tel./fax. 094 34-88-103) lub za zaliczeniem pocztowym w cenie 20,00 zł Ogłoszenie publikowane jest na stronach internetowych: www.swk.med.pl, www.portal.uzp.gov.pl

Załączniki:

  • 294-formularz-ofertowy.xls
    pobierz (0 KB 294-formularz-ofertowy.xls, data publikacji: 12 listopada 2007)
  • 294-siwz-artykuly-spozywcze-pdf.pdf
    pobierz (176 KB 294-siwz-artykuly-spozywcze-pdf.pdf, data publikacji: 12 listopada 2007)

Szpital Wojewódzki w Koszalinie 2002 - 2020 (c)